Program pilotażowy “Dobry posiłek w szpitalach”

JADŁOSPISY OD 9 DO15 WRZEŚNIA 2024 r.


DIETY PRZYGOTOWYWANE CODZIENNIE W GŁOGOWSKIM SZPITALU POWIATOWYM:

  • dieta podstawowa
  • dieta łatwostrawna
  • dieta papkowa / płynna
  • dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów
  • dieta mamy 

ALERGENY: 

  • gluten pszenny, gluten jęczmienny, gluten żytni
  • skorupiaki, ryby
  • jaja, mleko, ser
  • soja, orzechy, orzeszki ziemne
  • łubin, mięczak, nasiona sezamu, gorczyca
  • seler
  • dwutlenek siarki i siarczyny

DODATKOWE INFORMACJE:

  • zdjęcia posiłków z opisem diety i datą znajdują się w galerii zdjęć poniżej
  • zupy przygotowywane są na wywarach mięsno- warzywnych.
  • spis receptur potraw dostępny jest u dietetyka w kuchni szpitalnej

JADŁOSPISY:

JADŁOSPIS OD 09.09.2024 r. DO 15.09.2024 r. (zobacz i pobierz)

śniadanie 09.09.2024 r. dieta podstawowa
śniadanie 09.09.2024 r. dieta łatwostrawna
obiad 09.09.2024 r. dieta podstawowa
obiad 09.09.2024r. dieta łatwostrawna
śniadanie 10.09.2024 r. dieta podstawowa
śniadanie 10.09.2024 r. – dieta łatwostrawna
obiad 10.09.2024 r. dieta podstawowa
obiad 10.09.2024 r. dieta łatwostrawna
śniadanie 11.09.2024 r. dieta podstawowa
śniadanie 11.09.2024 r. dieta łatwostrawna
obiad 11.09.2024 r. dieta podstawowa
obiad 11.09.2024 r. dieta łatwostrawna
śniadanie 12.09.2024 r. dieta podstawowa
śniadanie 12.09.2024 r. dieta łatwostrawna
obiad 12.09.2024 r. dieta podstawowa
obiad 12.09.2024 r. dieta łatwostrawna
śniadanie 13.09.2024 r. dieta podstawowa
śniadanie 13.09.2024 r. dieta łatwostrawna
obiad 13.09.2024 r. dieta podstawowa
obiad 13.09.2024 r. dieta łatwostrawna


Galeria zdjęć