28 lutego 2025
JADŁOSPISY od 3 do 9 MARCA 2025 r.
DIETY PRZYGOTOWYWANE CODZIENNIE W GŁOGOWSKIM SZPITALU POWIATOWYM:
- dieta podstawowa
- dieta łatwostrawna
- dieta papkowa / płynna
- dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów
- dieta mamy
ALERGENY:
- gluten pszenny, gluten jęczmienny, gluten żytni
- skorupiaki, ryby
- jaja, mleko, ser
- soja, orzechy, orzeszki ziemne
- łubin, mięczak, nasiona sezamu, gorczyca
- seler
- dwutlenek siarki i siarczyny
DODATKOWE INFORMACJE:
- zdjęcia posiłków z opisem diety i datą znajdują się w galerii zdjęć poniżej
- zupy przygotowywane są na wywarach mięsno- warzywnych.
- spis receptur potraw dostępny jest u dietetyka w kuchni szpitalnej
JADŁOSPISY:
JADŁOSPIS OD 03.03.2025 r. DO 09.03.2025 r. (zobacz i pobierz)










śniadanie 05.03.2025 r. – dieta łatwostrawna









obiad 07.03.2025 r. – dieta podstawowa
