14 lutego 2025
JADŁOSPISY od 17 do 23 LUTEGO 2025 r.
DIETY PRZYGOTOWYWANE CODZIENNIE W GŁOGOWSKIM SZPITALU POWIATOWYM:
- dieta podstawowa
- dieta łatwostrawna
- dieta papkowa / płynna
- dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów
- dieta mamy
ALERGENY:
- gluten pszenny, gluten jęczmienny, gluten żytni
- skorupiaki, ryby
- jaja, mleko, ser
- soja, orzechy, orzeszki ziemne
- łubin, mięczak, nasiona sezamu, gorczyca
- seler
- dwutlenek siarki i siarczyny
DODATKOWE INFORMACJE:
- zdjęcia posiłków z opisem diety i datą znajdują się w galerii zdjęć poniżej
- zupy przygotowywane są na wywarach mięsno- warzywnych.
- spis receptur potraw dostępny jest u dietetyka w kuchni szpitalnej
JADŁOSPISY:
JADŁOSPIS OD 17.02.2025 r. DO 23.02.2025 r. (zobacz i pobierz)















obiad 20.02.2025 r. -dieta podstawowa


