Program pilotażowy “Dobry posiłek w szpitalach”

JADŁOSPISY od 27 STYCZNIA do 2 LUTEGO 2025 r.


  • dieta podstawowa
  • dieta łatwostrawna
  • dieta papkowa / płynna
  • dieta z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów
  • dieta mamy 
  • gluten pszenny, gluten jęczmienny, gluten żytni
  • skorupiaki, ryby
  • jaja, mleko, ser
  • soja, orzechy, orzeszki ziemne
  • łubin, mięczak, nasiona sezamu, gorczyca
  • seler
  • dwutlenek siarki i siarczyny
  • zdjęcia posiłków z opisem diety i datą znajdują się w galerii zdjęć poniżej
  • zupy przygotowywane są na wywarach mięsno- warzywnych.
  • spis receptur potraw dostępny jest u dietetyka w kuchni szpitalnej

JADŁOSPIS OD 27.01.2025 r. DO 02.02.2025 r. (zobacz i pobierz)

śniadanie 27.01.2025 r. – dieta podstawowa
śniadanie 27.01.2025 r. – dieta łatwostrawna
obiad 27.01.2025 r. – dieta podstawowa
obiad 27.01.2025 r .- dieta łatwostrawna
śniadanie 28.01.2025 r. – dieta podstawowa
śniadanie 28.01.2025 r. – dieta łatwostrawna
obiad 28.01.2025 r. – dieta podstawowa
obiad 28.01.2025 r. – dieta łatwostrawna
śniadanie 29.01.2025 r. -dieta podstawowa

śniadanie 29.01.2025 r. – dieta łatwostrawna

obiad 29.01.2025 r. – dieta podstawowa
obiad 29.01.2025 r. – dieta łatwostrawna
śniadanie 30.01.2025 r. – dieta podstawowa
śniadanie 30.01.2025 r. – dieta łatwostrawna
obiad 30.01.2025r. – dieta podstawowa
obiad 30.01.2025r. – dieta łatwostrawna
śniadanie 31.01.2025 r. – dieta podstawowa
śniadanie 31.01.2025 r . – dieta łatwostrawna